ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ

Μεζονέτες από 65 τμ. έως 92 τμ. μπροστά στην θάλασσα.
Οι κατοικίες βρίσκονται στο οικισμό ΘΑΛΑΣΣΑ στον οποίο θα χτιστούν στο σύνολο 51 πολυτελείς κατοικίες. Ο οικισμός ΘΑΛΑΣΣΑ απέχει λίγα βήματα από την παραλία, με θέα τον Κόλπο του Ορφανού και το ΑιγαίοΠέλαγος στην παραλία Οφρυνίου (Τούζλα)του νομού Καβάλας. Ένα συγκρότημα αυτόνομων πολυτελών κατοικιών με σεβασμό στοπεριβάλλον και εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο. Ο οικισμός έχει κοινόχρηστους χώρους πράσινου, πάρκο, παιδική χαρά, σύνδεση ΟΤΕ και internet .

Oι μεζονέτες περιλαμβάνουν ενιαίο χώρο σαλονοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και wc. Οι βεράντες των κατοικιών προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Επίσηςοι κατοικίες διαθέτουν μια όμορφη αυλή με γκαζόν και καλλωπιστικά δέντρα. Εδώμπορείτε να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς αγναντεύοντας τοΑιγαίο Πέλαγος αλλά και το Όρος Παγγαίο.

Επιλογές ακινήτων :

Μεζονέτα 65τ.μ. στο ισόγειο υπάρχει σαλοκουζίνα,ένα υπνοδωμάτιο και wc, ενώ στον όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.

After Sales – Property Management

Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Περιλαμβάνει:

  • Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη του ακινήτου

  • Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας

  • Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, κήπου κλπ)

  • Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, Εφορίας)


NEA ΥΠΗΡΕΣΙΑ:

Εκτόςαπό εξοχική κατοικία για τις διακοπές σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καιτουριστικά το ακίνητο σας. Μέσα από τη δική μας πλατφόρμα on line booking,αναλαμβάνουμε κατά τη διάρκεια της απουσίας σας, όλη την διαδικασία μίσθωσηςτου ακινήτου σας εξασφαλίζοντάς σας μια εγγυημένη ετήσια απόδοση 6%

Η παραλία Οφρυνίου τουριστικό θέρετρο με 15 χιλιόμετρα ακτογραμμής και βραβευμένη παραλία, συγκεντρώνει χιλιάδες επισκεπτών την καλοκαιρινή περίοδο αλλά παρουσιάζει και σημαντική κίνηση όλες τις εποχές του χρόνου. Βρίσκεται πολύ κοντά σε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, 5 χλμ από Αμφίπολη, 60 περίπου χλμ από Καβάλα, Δράμα και Σέρρες, και 100 χλμ από Θεσσαλονίκη.