ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ Παληό

Στο Παληό, παραλιακό προάστιο του Δήμου Καβάλας, μόλις 300 μέτρα από τη θάλασσα και 10χλμ από την Καβάλα κατασκευάζουμε τον Οικισμό “Πανόραμα Παληού”. Ο οικισμός βρίσκεται σε ένα αμφιθεατρικό σημείο με πανοραμική θέα, που συνδιάζει την ομορφιά του βουνού και της θάλασσας, και αποτελείται από 7 πολυτελείς εξοχικές κατοικίες.Πρόκειται για συγκρότημα 5 μεζονετών 2 επιπέδων, μοντέρνου σχεδιασμού με θέα τη θάλασσα και 2 ισόγειες μονοκατοικίες.
Μπορεί να διαχωριστεί σε 3 τύπους κατοικιών βάση των τετραγωνικών και των χαρακτηριστικών τους

Τύπος 1
Περιλαμβάνει τις 4 μεζονέτες (2 ανά κτίριο) από 101,25τ.μ έως 102,34τ.μ
ΤΙΜΗ ανά κατοικία : 330.000€

Τύπος 2
Περιλαμβάνει 1 αυτοτελή μεζονέτα 105,59τ.μ
ΤΙΜΗ : 350.000€

Όλες οι μεζονέτες αποτελούνται από τον ισόγειο χώρο που περιλαμβάνει την σαλονοτραπεζαρία, την κουζίνα, 1 w.c και ένα υπνοδωμάτιο ενώ μια εσωτερική σκάλα οδηγεί στο πρώτο όροφο που φιλοξενεί δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Κάθε μία διαθέτει δικό της όμορφα διαμορφωμένο χώρο, που φιλοξενεί θέση πάρκινγκ, καθώς και κήπο με ιδιωτική πισίνα ικανό να χαρίσει μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης

Τύπος 3
Περιλαμβάνει 2 ισόγειες κατοικίες στο ίδιο κτίριο, από 67,37τ.μ η κάθε μία

Κατοικία 1
ΤΙΜΗ : 200.000€
Κατοικία 2 με πισίνα
ΤΙΜΗ : 220.000€

Οι ισόγειες κατοικίες αποτελούνται από ένα ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Περιλαμβάνουν κήπο, θέση πάρκινγκ και η μία εκ των δύο διαθέτει και ιδιωτική πισίνα.

After Sales – Property Management

Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Περιλαμβάνει:

  • Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη

  • Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας

  • Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, πισίνας, κήπου κλπ)

  • Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, εφορίας)


Το Παληό, είναι ένα από τα ομορφότερα θέρετρα της Καβάλας που συγκεντρώνει πλήθος παραθεριστών την καλοκαιρινή περίοδο. Εξαιτίας της κοντινής απόστασης από την πόλη, καθώς και της ιδιαίτερης ομορφιάς του, διαμένουν σ’ αυτό μόνιμα πολλοί Καβαλιώτες. Στο Παληό θα βρείτε αμμώδεις παραλίες, αλλά και πιο γραφικά κολπάκια ανάμεσα σε βράχους με πεντακάθαρα νερά.
Αξίζει να κάνετε και μια βόλτα ανάμεσα στους ολάνθιστους κήπους που ευωδιάζουν στα περισσότερα σπίτια της περιοχής! Κατά μήκος του έχει υπέροχες ακτές με παραλιακά καφέ και ταβερνάκια για όλες τις προτιμήσεις. Υπάρχει συχνή συγκοινωνία τόσο με Νέα Ηρακλείτσα - Νέα Πέραμο όσο και με τη πόλη της Καβάλας.