Ένας δυνατός Όμιλος 

Ο Όμιλος εταιρειών Κουρτίδη αποτελεί την υλοποίηση των πολλών, δυνατών ιδεών του ιδρυτή του, Νικόλαου Κουρτίδη και μίας μεγάλης επιθυμίας του για προσφορά. Με δυνατό επιχειρηματικό πνεύμα, αλλά και ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα  το 1992 με την ίδρυση της πρώτης εταιρείας DomoKourtidis, με αντικείμενο την εμπορία δομικών υλικών, που εξασφαλίζει στην αγορά τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά οικοδομών, στις καλύτερες τιμές! Το 1996, διευρύνει τη δραστηριότητά  του με την ΟikoKourtidis, μια υπερσύγχρονη κατασκευαστική εταιρεία, που ξεχώρισε εκ του αποτελέσματος, για την εξαιρετική ποιότητα των κατασκευών της. Το 1999 ιδρύεται η ErgoKourtidis, η εταιρεία που αναλαμβάνει την επίπλωση και τον εξοπλισμό κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Παράλληλα, χάρη στην αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό της,  μια ακόμα εταιρεία με αντικείμενο το real estate ιδρύεται, ως μέλος της παγκόσμιας οικογένειας Remax και με επωνυμία Remax Choice.

Σήμερα Όμιλος Κουρτίδη έχει διευρύνει τη δραστηριότητά του κατασκευάζοντας πολυτελείς οικισμούς μοναδικής ποιότητας, σε επιλεγμένες περιοχές της παραλίας Οφρυνίου, που προσφέρουν την ευκαιρία σε ιδιώτες για αγορές μοναδικών εξοχικών κατοικιών αλλά και σε επενδυτές της Ελλάδας και του εξωτερικού, για εξαιρετικές επενδύσεις.

 

Ένα χαρακτηριστικό δείγμα της επενδυτικής δραστηριότητας του Oμίλου Kουρτίδη, αποτελεί το project "Alexandrou Chora", με την ανέγερση μιας μοναδικής ξενοδοχειακής μονάδας έκτασης 135.000τμ.! Μόλις το 2018, ο όμιλος επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στο τουριστικό επιχειρείν,  με την κατασκευή και διάθεση των Dream Suites, κατοικιών πολυτελούς κατασκευής, με εξαιρετική επιτυχία.

 

Χάρη στην αφοσίωση, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την αποτελεσματικότητά της κάθε εταιρεία του Ομίλου κατάφερε να ξεχωρίσει, να κερδίσει την εμπιστοσύνη και να γίνει ταυτόσημη της αξιοπιστίας. Έτσι, σήμερα μετρά πάνω από 5000 επιτυχημένες αγοραπωλησίες ενώ διαθέτει πάνω από 1700 ακίνητα! Γι αυτό, ο Όμιλος εταιρειών Κουρτίδη ανήκει στην ομάδα των leader στο χώρο του Real estate και της κατασκευής, στη Βόρεια Ελλάδα, αποτελώντας μια ασφαλή και δυνατή επιλογή! Μια επιλογή, άξια εμπιστοσύνης.